ПОДКРЕПА ЗА БЛОГА

ПРЕГЛЕД на рекламите

РЕКЛАМИ от Google

ТЪРСАЧКА за Всеки

Custom Search

сряда, 22 юни 2016 г.

ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ ОТ САМОЗВАНИТЕ НЕКАДЪРНИ И ПРЕСТЪПНИ ДЪРЖАВНИЦИ

Една  от основните причини за поредната разруха на България е узурпирането на властта и ограбване на населението от фалшиви лидери, които са силно зависими от чужди интереси и които упорито бранят вече завзетата власт от своите избиратели с измами, противопоставяне, насилие и с добре усвоени от тях незаконни средства и методи. Политическите партии, които се добраха до управлението на държавата самоволно излъчваха силно зависими алчни и некадърни управленци. Управляващите политически партии с нищожни изключения, проявяващи  се сред някои от опозиционните формирования, практически се оказаха безсилни да противодействат на престъпните политически организации. През последните години трайно се извърши унищожаването на икономиката, промишлеността,  земеделието, социалните дейности, армията и силите за сигурност, науката, образованието и културата. Всички т.н. управленски лидери(президенти, министър председатели, министри и други лица от държавната и общинската администрация) в една или друга степен се поставиха в услуга на външни сили и вътрешни престъпни кукловоди, предадоха природните, материалните, финансовите и човешките ресурси и разрушиха държавата. България, която в близкото минало от  една нормално развита страна в Европа се превърна в колониална територия без собствен национален суверенитет.

Необяснимо беше как така с мълчаливото съгласие на огромните слоеве от населението бяха изтърпявани черните дела на всичките заменящи се едни с други зависими „кукли на конци” - т.н. управленски лидери?!! Как все още се оставят без последствие и адекватни наказания действията на „малоумните” некадърни държавници, които така и не разбраха, вредата от демонстрираното от тях угодническо поведение пред силните на деня.  По друг начин, не може да се обясни малоумието на управляващите, освен  със заслепяваната ги алчност, жестокост и липса на каквато и да е човечност и справедливост.Управляващите лидери , надявайки се на благоразумието и търпението на основната част от българите ги допуснаха предизвикателно  да „ходят по ръба на бръснача” и „да си играят с огъня”, с което може да се обясни насажданото  от тях насилие и продължаващото противопоставяне на убежденията на хората, предизвиквайки справедливия им гняв и отвращение от държавната власт. Безпардонно и високомерно се пренебрегваха народните мъдрости, предназначени преди всичко за управляващите, като например „приказката за стълбата”, или поговорките, че „който нож вади от нож умира”, или, че “божието наказание е до девето коляно” и т.н.. Толкова ли се оказа непостижимо за самопровъзгласилите се лидери, за да разберат  най важното задължение на държавния глава и останалите управници, че е непростимо противопоставянето и разделението на отделните слоеве на населението на правилни млади и умни-десни демократи и неправилни отживели времето си- леви социалисти-комунисти. Какво попречи на фалшивите държавници да разберат азбучната истина, че просперитета на държавата се постига само чрез  обединяването на нацията, за което именно те са длъжни  неотлъчно да  преследват националните ни, а не своите интереси.

Ще трябва да им се напомни още веднаж неопровержимата истина, че простолюдието винаги е лъгано и ограбвано от самозваните господари, но рано или късно идва видов ден, то осъзнава измамите и никога не прощава на управляващите извършеното от тях национално предателство и ограбването на хората.

Възмедието за виновните управлески лидери е предстоящо. Няма да се позволи на безгръбначните двулични нищожества намърдали се в президентските и министерските дворци и с цената на въоръжена революция да превърнат българската територия в опитна мишена, да въвлечат България в поредната безсмислена война и да я направят разменна монета на великите сили. Няма да се допусне т.н. лидери и да обречат населението на по нататъшно безпощадно физическо унищожаване, на трайна мизерия, нищета и колониално робство. Категорично ще бъдат пресечени упражняваните насилствени действия и гонения   на несъгласните с тях българи от заелите власта с измами самозабравили се политици - „демократи”, в т.ч.  държавници. За целта тези мошеници измислиха съответни закони, нарушаващи гражданските права и наложиха клеветническа  медийна пропаганда срещу инакомислещите. Тях ги очаква както е било и в миналото презрението и проклятието на хората, преследването и наказанието им от „народните защитници”!!!. Красноречиви са множеството исторически примери за физическото унищожаване и прогонване на продажните  управленски лидери в периодично повтарящото се в историята падение и разруха на България. Трудно ще бъдат спасени българските продажни политици и държавници от техните външни покровители, подхвърляйки им трохи за подарените национални богатства и унизителното раболепие.

Няма да мине много време и онези мошеници, които ограбиха оставеното от предшествениците наследство на прокудените извън страната млади българи, ще бъдат позорно изгонени от всички управленски позиции и изпратени на полагащото им се място. Заблуждават се , онези, които се надяват и очакват, че ще укрият незаконно присвоеното от тях и че то няма да бъде  справедливо насила иззето и върнато на техните собственици.

Има разбира се и алтернативни подходи за отстраняване на некадърните мошеници от властта, търсенето и заменянето им със способни и всеотдайни лидери - водачи, които за пореден път ще изведат България на предначертания й път. Вярваме, че Създателят ще ни ги посочи сред българите. Мнозинството  от нас ще ги приемем, ще ги последваме и заедно ще намерим посоката в която да продължи България. В това искрено са вярвали нашите предшественици - народните будители, водачи и защитници посветили себе си и живота си на отечеството ни. Нека да престанем да очакваме месиите – напоследък наричащи се  лъжедемократи. Измамата, наречена от престъпниците демокрация е погрешното решение за нашата България. Нужни са ни подходящите държавници, а не самозвани двуличници и политически хамелеони. За нанесените от управляващите щети на държавата и за извършеното национално предателство отговорността ще бъде потърсена както от лицата заемали длъжностите държавен глава, така и от лидерите на управляващите политически партии.

Естествен е въпроса – как да намерим подходящите честни, умни и силни лидери, които безрезервно ще работят за отечеството?! Отговорът е само един – в началото всички омърсени с незаконни пари, зависимите от чужди сили и отговорните за разрухата на България трябва да бъдат категорично и безвъзратно изгонени от властовите позиции. Способните, честните, силните и всеотдайните  сами ще се появят, както са се появили например, Васил Левски, Георги Сава Раковски, Христо Ботев или по рано в българската история – създателят на българската държава- хан Аспарух, а по късно свинарят Ивайло и другите велики български царе и легендарни лидери. Ние, обаче ще трябва добре да се потрудим, за да се научим своевременно да ги разпознаем, да преценим техните качества и да не допуснем да ни заблудят. Много са подходите, които съвременната наука и световна практика и немалкия брой кадърни  учени и експерти ни предлагат как да разпознаваме правилното от измамното, съзидателното от разрушението, умното от глупавото, личните интереси от обществените и т.н.Трябва само да се появи някой „водач”, който „да ни събуди от обзелия ни летаргичен сън”, мързел и апатия, които умело се използват от престъпния свят за ограбването на другите българи и опазване на присвоеното от тях. От истинските лидери се очакват известните на всички действия, а именно да се организира населението за да бъде преодоляна яростната съпротива на виновните лица и разгонени държавните управници. Своевременно да се разобличават и наказват извършителите на престъпления, за  лъжите и измамите на ощетените лица и бекомпромисно да се отстоява справедливостта в гражданско обществото. Нека не позволяваме повече на мошениците и престъпниците от управляващите политически партии да ни заблуждават и убеждават, че ще минем без достойни и силни самобитни лидери и че „демократично” ще си „изберем” сред подставените от тях свои и чужди послушковци и национални предатели. „Чистите ръце”  на лидерите и тяхната абсолютна независимост от външни сили, политически партии, международни корпорации и задкулисието извършили разграбването на България са задължителните условия. За спазването на тези условия от лидерите следва всеотдайно да се ангажират и да се следят техните действия от обществени неполитически граждански формирования. В този процес е незаменимо и мястото на всички неорганизирани честни неопетнени отделни граждани.Безкомпромисно и своевременно с ясни процедури да се заменят неподходящите и несправилите се лидери и да се конкретизират отговорностите им в т.ч. и за държавна измяна и предателство на националните интереси.

Свързани публикации от същия автор:
1.ФАКТИТЕ ЗА НАГЛИТЕ ИЗМАМИ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ.
2.НЕИЗБЕЖНА ЛИ Е ВЪОРЪЖЕНА РЕВОЛЮЦИЯ В БЪЛГАРИЯ
3.КРИЗАТА НА ДЪРЖАВНОСТТА В БЪЛГАРИЯ.


юни, 2016 г.
автор- Д.Ганчовски.

8 коментара:

 1. Най фрапиращите примери за предателство на националните интереси от българския държавен глава Росен Плевнелиев:
  1. Угодническо предоставяне на националния суверенитет на европейски структури и водещи страни в НАТО(САЩ , Турция и др.)
  2. Включване на България в подготовка на война срещу Русия на страната на САЩ, Турция, Румъния, Полша, Украйна, прибалтийските републики и др. членове на НАТО.
  3 Лично участие на държавния глава и участие на президентството в активни действия на водената информационна и психологическа война срещу Русия.
  4.Противопоставяне и разделение на широките слоеве от населението на "благонадежни" според техните политически убеждения.
  5.Съдействие с явна и завоалирана държавна подкрепа(служебни правителства и масови антиправителствени протести) на неправителствени организации, финансирани от чужди държави.
  6.други.

  ОтговорИзтриване
 2. Фрапиращи общественоизвесни примери за предателство на националните интереси от българския държавен глава Георги Първанов:
  1. Въвличане на България във война срещу Ирак на страна на САЩ.
  2. Предоставяне, вероятно безвъзмездно, на български военни бази на САЩ.
  3. Лично участие в пропагандни събития на НАТО в България.Липса на одобрена стратегия и анализ на ползите и вредите за България и неотстояване на българския национален интерес от участието й в НАТО.
  4. Оказване на въздействие за присъединяване на България към ЕС скрито от обществото- без референдум.
  5.Мълчалив отказ и некадърност на държавния глава от категоричното отстояване на стратегическите икономически и геополитически национални интереси на България от големите международни енергийни проекти ( АЕЦ Белене, Южен поток, Бургас- Александропулис). Допуснати стратегически грешки с невъзобновяваните енергийни източници и енергийните подаръци на американски компании.

  ОтговорИзтриване
 3. Фрапиращи общественоизвесни примери за предателство на националните интереси от българския държавен глава Желю Желев:
  Некадърният, неграмотен и малоумен президент с нищо необяснима абсолютна глупост унищожи всички отрасли на модерното механизирано селско стопанство, земеделието, животновъдството, растениевъдството и хранително вкусовата промишленост. "Подари безвъзмездно" целия пазар със храните на чужди държави(естествени конкуренти)- Турция, Гърция, Македония, Полша и другите страни от ЕС. Лиши България, една от водещите страни производители и износители на храни в СССР,, Европа,арабските страни и др. от основен приход в българския бюджет довеждайки го до нула, а селското население до пълна безработица и гладно съществуване, изхранвайки се с вносните боклуци.

  ОтговорИзтриване
 4. Фрапиращи общественоизвесни примери за предателство на националните интереси от българския държавен глава Петър Стоянов:
  Президентът Петър Стоянов в с с одобрение и в съучастие и мълчаливо съгласие с правителството на Иван Костов ликвидираха държавната собственост, промишленоста, икономиката, науката. Над 3000 съвременни промишлени предприятия бяха продадени-подарени на безценица на свои партийни другари и на чужди "инвеститори"". Ливидирана беше рудодобивната промишленост, природните ресурси и добива на редките метали(злато, мед, алуминий и т.н.) бяха "подарени"- предоставени на концесия на чужди международни корпорации за нищожни концесионни такси. Тези национални предателства на държавниците доведоха до унищожаване на икономиката и в крайна сметка до разстройване на националната сигурност на държавата България. Унищожени бяха остатъците от армията, въоръженията и материалната база.Разстроено беше здравеопазването, образованието и пенсионното осигуряване. Безработицата масово се увеличи и множество специалисти, работници и неквалифицирани млади хора напуснаха страната, а възрастните другите необлагодетелствали се от разграбването останаха "на изживяване".

  ОтговорИзтриване
 5. Държавниците в България са се погрижили всячески да избягват съдебна отговорност- изградили са си свое правосъдие. Забравили са, обаче, уроците от историята, когато гневът на управляваните от държавните мошеници и от тяхното "правосъдие" стане неудържим. Реакцията на хората е ясна -"народен съд"и специфично наказателно законодателство за управниците- грабители и за предателите на националните интереси- ресурсите и териториалната цялост на държавата.

  ОтговорИзтриване
 6. Не позволявам на нито един малоумен български държавник от мое име да договаря и въвлича България във военни съглашения и конфликти на страната на която и да е друга държава или военен блок. Обявявам за мои кръвни врагове всички, които си позволят да обрекат на военни нападения мен, семейството, роднините, приятелите ми и всички съпричастни с мен добри хора. Напомням за възмездието, което очаква управниците, въвлекли България във война, независимо от кого са избрани или назначени. Добре би било онези от тях, които могат да четат да анализират списъците на осъдените виновници, в т.ч. министри и депутати от народния съд за обявената от България война на САЩ и Англия, в която беше унищожена София и бяха избити неизвестен брой невинни граждани.

  ОтговорИзтриване
 7. "Държавният глава Росен Плевнелиев отново подчерта, че по отношение на рисковете пред сигурността в Черноморския регион България има ясна, единна и съгласувана позиция на всички институции". Това човече, аз и огромното мнозинство българи не го признаваме за държавен глава - той е позор за нацията ни. Все още очакваме изборите, за да изгоним позорно този мизерник. И този път той лъже от името на България, че неговата слугинска позиция е ясна позиция на държавните институции. А какво да кажем за официално обявената позиция на министър председателя Бойко Борисов за необходимостта от създаване на демилитаризирана черноморска зона?!!!Не мога да очаквам някаква еволюция в съзнанието на този нищожен човек, "наричан държавен глава".

  ОтговорИзтриване
 8. "...Черно море да бъде обявено за демилитализирана зона – без военни – без кораби, без подводници“. Отдавна очаквах мнението на" Първия" в държавата България за неутралитет. Ето това е най вярното решение което споделят всички нормални българи. Следващото решение е да изгоним от управлението на България всички ястреби, които "гъделичкват задните части" на колонизаторите. Ето как еволюира и следва да еволюира съзнанието на някои от решаващите управляващи.

  ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.