ПОДКРЕПА ЗА БЛОГА

ПРЕГЛЕД на рекламите

РЕКЛАМИ от Google

ТЪРСАЧКА за Всеки

Custom Search

вторник, 11 ноември 2014 г.

КОЙ И КАК ОТБЕЛЯЗАХА 25-тата ГОДИШНИНА ОТ „ДЕСЕТИ НОЕМВРИ”

Черната дата от историята на Третата българска държава


Аз съм един от по голямата част от българското население – множеството на ограбените стари, млади и неродени българи от т.н. „преход” започнал на 10 нември, 1989 год. На тази дата България загуби своята независимост  и я превърнаха в колониална държава.

Другата, нищожната  част от населението – забогатялите грабители, техните съучастници и помагачи след тази дата включиха България в световната икономическа война на страната на потърпевшите. В резултат, страната ни загуби своите природни и човешки ресурси. Разграбиха и унищожиха всички отрасли на икономиката и богатото наследство, оставено Ни от предшестващите поколения. Излъгаха населението, като му обещаха светло „демократично”, богато, благоденстващо  бъдеще. Промиха мозъците на подрастващите и лесно манипулируемите човечета и ги убедиха да се откажат от историческите си корени и традиционните християнски добродетели, като ги превърнаха в послушно стадо, водено от национални предатели.

Ние, ограбените на 10 ноември правим помен, както на годишнините от смъртта на роднини и близки и вече не можем да търпим пропагандните упреци и поучавания от грабителите и медийните им слуги. Като за всеки покойник на тази дата ние си спомняме с умиление за доброто, което ни отнеха и молим Господ да даде на всекиму заслуженото.  

Другите, грабителите отпразнуваха 25-тата годишнина с фанфари заедно с придворните си слуги и шутове, заливайки ефира с наглите си лъжи.

А някой може ли да очаква друго от разделеното с дълбока пропаст българско население?!!!


11.11.2014 год.
 автор: Димитър Ганчовски

2 коментара:

  1. Иван Несторов, Stoyan Cholakov и Moncho Monev харесват това.

    Nikola Ladjov Господи ,ако чуеш тази молитва на г-н.Ганчовски , с която се моля и аз и дадеш на всекиму заслуженото според делата от 10 ноември 1989 г. до сега то тогава кой ли ще остане ненаказан .
    21 часа · Харесвам

    Nikola Ladjov ЗАЩОТО ЗА ВСИЧКО ТОВА КОЕТО НИ СЕ СЛУЧВА СМЕ СИ ВИНОВНИ ВСИЧКИ НИЕ
    20 часа · Харесвам · 1

    Nikola Ladjov ДЕДИТЕ НИ ПРЕЗ ТУРСКОТО РОБСТВО ПРАВЕХА В СМОЛСКО ЧЕРЕШОВИ ТОПОВЕ И СЕ БИЕХА ЗА СВОБОДАТА СИ А НИЕ НЕ УВАЖИХМЕ ПРОЛЯТАТА ИМ КРЪВ И ДАРИХМЕ ТАЗИ КЪРВАВА СВОБОДА СЕГА БЕЗ БОЙ И ДОПУСКАМЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ СЕГА ПАК ПРЕДИШНИТЕ НИ ПОРОБИТЕЛИ И ТЕХНИ ВЕРНИ СЛУГИ САМО СРЕЩУ СМЕШНИ ДРЕБНИ СУМИ ПАРИ И ТО ОТКРАДНАТИ НАШИ ПАРИ
    20 часа · Вече не харесвам · 2

    Dimiter Ganchovski Г-н Ладжов, не мога да се съглася, че трябва да поемаме чуждата вина. Всеки следва да носи отговорността за това което е извършил. А за онова което всички Ние не трябваше да допуснем да стане, те вече ни наказаха. Остава ни да си поправим грешката.

    ОтговорИзтриване
  2. На всички, които нямат реална представа и оценка за близкото минало, наричано комунизъм и за случилото се след 10-ти ноември 1989 год. бих казал: Аз съм от тези милиони българи, на които съдбата отреди да живеем в държавата, която успешно защитаваше живота, честта и имуществото на всички и Ни осигуряваше нормално здравеопазване, образование, възпитание на подрастващите, работа за всички и достатъчни средства за препитание, културни занимания, спорт и почивка. Ето това е отнетото ни невъзвратимо "добро", за което Ние милионите правим помен като на панахида всяка година на 10-ти ноември. Ние с очите си, с ушите си и с разума си видяхме какво означават т.н. демократични промени и не е възможно да приемем пропагандните клишета от гьобелсов тип на добре заплатените антикомунисти, прикрити фашисти и техните заблудени последователи .

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.